Lichaamsbehandelingen

Scrubs

De meest fundamentele behandeling van de huid is de reiniging. Uw huid kan op verschillende manieren worden gereinigd. Een scrub voedt de huid, verwijdert dode huidcellen te verwijderen en verzorgd. Jepun biedt een vijftal heerlijke scrub-behandelingen met natuurlijke ingrediënten. Weet u niet welke scrub het beste voor uw huid is? Neem contact op en laat u dan door ons adviseren.

Javaanse body scrub

Deze body scrub is gemaakt van een ‘lulur’, lulur is een mengsel van allerlei traditionele Indonesische kruiden. De Javaanse body scrub is een zeer populaire scrub die tegenwoordig wereldwijd wordt gebruikt vanwege haar exotische karakter. Lulur is geel van kleur en bestaat uit tamarind zaden, rijstbloem en sandelwood.

30 min: € 50,-

Coconut scrub

De kokosnoot scrub heeft een uitermate zachte textuur. Daardoor is deze scrub zowel geschikt voor de droge, gevoelige en verbrande huid.

30 min: € 50,-

Candlenut scrub

De Candlenut scrub is speciaal ontwikkeld voor de normale en de droge huid. Deze scrub verwijdert dode huidcellen, is erg verzorgend en voedend voor de huid en geeft de huid nieuw leven.

30 min: € 50,-