Massage

Massages

Verwen uzelf met een heerlijk ontspannende luxe massage. Jepun sauna en wellness in Genk geeft u graag een advies over welke massage het best bij u past!


Bent u vermoeid, heeft u een lange werkdag achter de rug of wilt u gewoon even lekker ontspannen? Bij Jepun in Genk besteden we alle aandacht en tijd die nodig is om u als herboren te laten voelen. Naast onze privé sauna staan onze ervaren en professionele masseuses iedere dag voor u klaar om u een luxe massage te geven. Ook kunt u bij ons terecht voor yoga, gelaatsverzorging en lichaamsbehandelingen.

Een massage is niet alleen goed voor uw ontspanning, maar biedt ook vele lichamelijke voordelen. Voor mensen die vaak sporten kan een regelmatige massagebehandeling de sportprestaties verbeteren. Wilt u afslanken, dan kan een massage een positief effect hebben op het verminderen van vochtophoping en afvalstoffen. Tevens heeft het een gunstig effect op uw immuunsysteem. Doordat uw lichaam weer in balans komt, voelt u zich lekkerder in uw vel, ontspannen en zal u zich mentaal sterker voelen.


De massages kunnen alleen telefonisch +32 (0) 89 24 76 77 of via e-mail info@jepun.be voor 1 of 2 personen gereserveerd worden.

Deep Tissue Massage

Deep tissue massage is een vorm van een massage gericht op de diepere weefselstructuren van de spier en fascia, ook wel bindweefsel genoemd. Deep tissue massage gebruikt veel van dezelfde bewegingen en technieken als de Zweedse massage, maar de druk zal in het algemeen intenser zijn. Het is ook een meer gerichte type massage, de masseur maakt de chronische spierspanning of “knopen” los (ook bekend als “adhesie”).

Is een Deep Tissue Massage pijnlijk?

Het zou geen pijn mogen doen, maar het is misschien iets meer ongemakkelijk dan een klassieke Zweedse massage. U mag altijd aangeven wanneer de druk u te veel wordt. Wanneer u misschien onbewust gespannen bent en uw lichaam weerhoudt van de pijn maakt dit het moeilijker voor de masseur om de juiste resultaten te bereiken.

Probeer zoveel mogelijk te ontspannen. Het kost even tijd en ervaring om te weten waar uw drukpunten zijn. Wanneer u de Deep Tissue Massage op een permanente basis plant werkt de massage het beste. Zo krijgt u te weten wat er van u verwacht wordt en hoe de masseur te werk gaat. U leert uw lichaam beter kennen en bouwt wederzijds vertrouwen op. Feedback geven tijdens of na een behandeling is dan ook gemakkelijker. Onze masseurs werken met verschillende massagetechnieken, inclusief het uitoefenen van druk met de elleboog. Sommigen ervaren het als ongemakkelijk dan anderen. Voel u vrij om u uit te spreken als er een techniek is die u niet bevalt.

1 uur: € 85,- per persoon

Aromatherapy massage €85,-

De Aromatherapy massage is een zachte en luxueuze massage waarbij u kunt kiezen uit verschillende oliën. Deze massage kalmeert de zenuwen en stimuleert de bloedcirculatie. De massage is heerlijk door de aroma’s die vrij komen van de oliën die gebruikt worden.

1 uur: € 85,- per persoon
prijzen sauna limburg

Balinese massage €85,-

De Balinese massage is een zeer populaire massage bij Jepun. Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van een eeuwenoude Balinese techniek waarbij er sterke vingers en een stevige handpalmdruk gebruikt wordt in combinatie met stimulerende zachte bewegingen. Deze massage kan zowel zacht, medium of hard gevraagd worden. Deze massagetherapie verlicht de spanning van het lichaam, relaxeert en stimuleert de bloedsomloop.

    • Verwelkoming met een drankje
    • Foot Ritual (5 min)
    • Balinese massage (50 min)
    • Verkwikkende douche (5 min)
    • Verse gember Thee
60 min: € 85,- per persoon
Graag vragen wij je om 10 minuten op voorhand aanwezig te zijn voor de massages zodat we tijdig kunnen starten met je behandeling.

Hot Stone massage €95,-

Tijdens de Hot Stone massage wordt er gebruik gemaakt van warme rivierstenen worden samen met olie op de chakra energie centra geplaatst. Hierop volgt een massage over het hele lichaam heen die stress en spanning doen verdwijnen. De warme stenen zorgen voor een diepe relaxatie en helderheid van de geest.

Niet aan te raden in de zomer!

1,5 uur: € 95,- per persoon

Foot Reflexology €80,-

Foot Refloxology massage is gebaseerd op het idee dat er zich rond het lichaam energie bevindt en dat deze energie vrij rond het lichaam vloeit indien u in een goede staat van gezondheid verkeert. De masseuses gebruiken druk op specifieke punten van voeten en benen om zo de energie in balans te brengen. Deze massage wordt ook toegepast op probleemzones te wijten aan een slecht dieet, stress of te weinig sport. Deze massage is geschikt voor iedereen.

1 uur: € 80,- per persoon

Spice Island massage €95,-

De Spice Island massage is een unieke massage van de Archipelago van Indonesië die werd doorgegeven van generatie op generatie. Deze massage stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor een verbetering van de huidconditie. Deze massage is geschikt voor iedereen.

1,5 uur: € 95,- per persoon

Herbal Pack massage €95,-

De Herbal Pack massage is een massage die gedaan wordt met stempels. De stempels activeren de stofwisseling en verbeteren de bloedsomloop. De kruiden ontslakken, regeneren en verzorgen de huid op intensieve wijze. De helende effecten van de warme kruiden werken tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De warmte heeft ook een positieve invloed op de doorbloeding. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intensiever doorbloed. Deze massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren en brengt het tegelijkertijd tot rust.

Niet aan te raden in de zomer!

1,5 uur: € 95,- per persoon