6 Beauty voornemens voor 2017

goede voornemens

Met het nieuwe jaar in zicht, zijn we weer bezig met het bedenken van goede voornemens. Veel voornemens hebben betrekking op een gezonder leven, meer sporten of meer vrije tijd met familie of vrienden doorbrengen. Wat echter ook belangrijk is, is het voornemen om meer aandacht te schenken aan alles wat met uw schoonheid te maken heeft. En ladies, schoonheid is méér dan alleen een laagje make up op uw gezicht smeren. Jepun heeft een aantal aandachtspunten voor u op een rij gezet.

1. Tijd voor een check-up
Maak een keer een afspraak met Jepun om te kijken of u de juiste producten gebruikt voor uw huid en hoe u deze het best kunt verzorgen.

2. Bescherm uw huid
Voorkom vroegtijdige rimpels en hyperpigmentatie. Kom langs bij Jepun en laat u adviseren welke crème van Babor bij uw huid past.

3. Weg met het oude
Wist u dat u allerlei infecties kunt oplopen door het smeren van oude make up op uw gezicht. Ga daarom door al uw make up en crèmes en gooi wat oud is weg. Een vuistregel is: mascara is 3 tot 6 maanden houdbaar, vloeibare make up ongeveer een jaar, poeder ongeveer 2 jaar en producten met natuurlijke ingrediënten ongeveer 2 maanden.

4. Meer maskers please!
Gebruik vaker een gezichtsmasker. Gezichtsmaskers zijn ideaal voor het verwijderen van giftige stoffen, overtollig talg en dode huidcellen. Jepun heeft ook veel verschillende soorten gezichtsmaskers te koop. Kom langs en laat u adviseren naar de verschillende ingrediënten en varieer.

5. Get ready for a massage
Verwen uzelf om de paar maanden met een stevige massage om vastzittende spieren los te krijgen, om uw bloedomloop te stimuleren en om te ontstressen.

6. Mooi met vitamine
Vitamines zijn essentieel voor uw lichaam. Als u niet genoeg vitamines binnenkrijgt via uw voeding, kunt u deze aanvullen met een supplement. Neem in ieder geval vitamines dagelijks in. Jepun adviseert u hier graag in verder!

Met deze voornemens komt u hopelijk vrolijk, gezond en mooi het nieuwe jaar door!