7 redenen waarom gelaatsverzorging belangrijk is?

Jepun gelaatsverzorging

Het goede weer zit er aan te komen, het perfecte moment dus om uw huid de ultieme bescherming te geven die ze nodig heeft. Een gelaatsverzorging is de leukste manier om uw huid een boost te geven en van top tot teen te ontspannen.

1. Frisse start
We reinigen de huid diep, alle make-uprestjes en dode huidcellen worden verwijderd. Resultaat: een zachtere, egalere huid en mogelijke fijne lijntjes worden minder zichtbaar.

2. Advies voor uw huid
We zien uw huid in haar pure toestand, zonder make-up. We behandelen uw huid voor minstens een half uur en krijgen zo een duidelijk beeld van de toestand. U krijgt aangepast advies en komt te weten wat de huid nodig heeft om in topvorm te zijn.

3. Weg met een onzuivere huid
We hebben de tools om verstopte poriën vrij te maken en zwarte puntjes te verwijderen. Beter dan er thuis zelf aan te prutsen is om vaker uw gelaat professioneel te laten reinigen en verzorgen.

4. Check-up your skin!
Een gelaatsverzorging kan verdachte vlekjes ontdekken op plaatsen die u zelf niet zou zien, bijvoorbeeld in uw hals, rond uw oren of in uw haarlijn.

5. Hydratatie boost
Zeker na de winter kan uw huid extra hydratatie gebruiken. Of u nu een vette of een droge huid hebt, koud en guur weer heeft een grote invloed op de natuurlijke vochtbalans van uw huid. Tijdens een gelaatsverzorging worden hydraterende producten gebruikt en wordt uw huid intensief gevoed.

6. Go with the glow
Naarmate u ouder wordt vertraagt uw bloedcirculatie, dat resulteert in een doffere huid en fijne lijntjes. Een gezichtsmassage bevordert de bloedsomloop en dat zorgt voor een soepelere huid en een gezonde glow.

7. Relaxen van top tot teen
Niet alleen uw huid heeft baat bij een massage waarvan u even niet aan stress of werk hoeft te denken. Centraal staat dat u even kunt ontsnappen aan het dagelijkse leven, weg van alle drukte! Enkel ontspannen! Ook u heeft het verdiend om eens heerlijk verwend te worden!