Wat is een goede zonnebrandcrème?

babor-01

Verouder uw huid niet door de zon.
De zomer is toch een mooi seizoen van het jaar. Het seizoen van luchtige kleding, vakantie, lange avonden op het terras met vrienden en overdag heerlijk ontspannen zonnen vanuit uw luie zetel.

Zonlicht is niet alleen aangenaam verwarmend maar versterkt ook de productie van het geluk hormoon serotonine in ons lichaam Maar hoeveel we ook van de zon houden, onze huid heeft effectieve bescherming nodig. De Anti Aging Sun Care Serie van BABOR helpt u hierbij.  Verzorgend, beschermend voor een mooie huid. Ze beschermen de huid met dank aan, UVA en UVB bescherming. Dit zorgt voor een ultieme, werkzame formule. De huid wordt optimaal verzorgend beschermd en uw jeugdigheid wordt behouden. Zo geniet u onbezorgd van de zon.

Hoe gebruikt u Babor zonnebrand?
De zonnebrandmiddelen van Babor in voldoende hoeveelheid voor het zonnen aanbrengen. De aangegeven SPF wordt door een te gering gebruik gereduceerd. Intensieve middagzon vermijden. Meerdere keren aanbrengen om de bescherming tegen licht te handhaven vooral bij transpireren, na het zwemmen of afdrogen. Baby’s en kleine kinderen beschermen tegen directe straling van de zon en beschermende kleding en zonnebrandmiddelen met SPF hoger dan 25 gebruiken. Blijf ondanks het gebruik van het zonnebrandmiddel niet te lang in de zon.

De geur van zonnebrand geeft gelijk een zomers gevoel…