Blog

  • Beauty
  • Travel
  • Wellness
  • Yoga

OMG Maskers

2in1 Kit Detox Bubbling Mask van Doubledare Spa. Het eerste masker is een Detox Bubbling Mask. De substantie van het masker voelt een beetje als bubbeltjes, zo’n soort masker heb ik echt nog nooit uitgetest. Het tweede masker is een Detox Bubbling Microfiber Mask. De maskers moet je na elkaar opdoen voor het beste resultaat. Beide maskers zijn fijn aan te brengen en zij geven een goed resultaat. Je merkt echt dat je gezicht hierdoor verzorgd wordt!

Lees meer

rondjesauna

Een ideaal saunarondje

Een bezoek aan een (privé) sauna heeft veel voordelen. Voor veel mensen werkt een bezoek aan een sauna enorm rustgevend en ontspannend. Even helemaal weg uit het drukke bestaan en lekker tot jezelf komen. Naast een rustgevend en ontspannend gevoel draagt een sauna ook bij aan een helende en gezonde werking op lichaam en geest. De huid wordt gereinigd, het immuunsysteem wordt verbeterd en afvalstoffen worden verwijderd.

Lees meer

afvallen sauna

Val je af van de sauna?

Veel mensen vragen zich af of je afvalt van een bezoek aan de sauna. Je zweet immers en je hart gaat sneller werken. Kortom, je zou denken dat je afvalt. Maar klopt deze gedachte?

Lees meer

Nieuw bij Jepun!

Nieuw in ons assortiment: Collagen Lift™ Paris PLUS+!

Dit collageensupplement bevat hyaluronzuur. Het houdt de huid extra vochtig, gaat rimpelvorming tegen en helpt bij een droge of geïrriteerde huid. Perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar nét iets meer voor hun huid!

Je vindt Collagen Lift™ Paris PLUS+ nu bij Jepun Spa

sauna en wellness

Naar een privé sauna: 5 faciliteiten om helemaal tot rust te komen

Een privé sauna is voor veel mensen de ideale plek om helemaal tot rust te komen. Even weg van het drukke bestaan, even geen zorgen en even volop genieten. Genieten van de rust en de faciliteiten die aanwezig zijn bij een privé sauna. Van heerlijke stoomcabines met eucalyptuskruiden tot wellness arrangementen. Steeds meer mensen weten de weg naar privé sauna’s te vinden. Maar wat zijn nu de faciliteiten om helemaal tot rust te komen?

Lees meer

water

Waarom water drinken goed is.

Dat het drinken van water belangrijk is, is geen verrassend nieuws – je hoort het keer op keer op keer op keer. Je weet dat je lichaam voor ongeveer 2/3 uit water bestaat – ongeveer 60%, afhankelijk van je omvang. Je hebt zelfs gehoord dat je 6 tot 8 glazen water per dag zou moeten drinken. Water drinken is gezond, maar wel met mate!

Lees meer