Beauty

rondjesauna

Een ideaal saunarondje

Een bezoek aan een (privé) sauna heeft veel voordelen. Voor veel mensen werkt een bezoek aan een sauna enorm rustgevend en ontspannend. Even helemaal weg uit het drukke bestaan en lekker tot jezelf komen. Naast een rustgevend en ontspannend gevoel draagt een sauna ook bij aan een helende en gezonde werking op lichaam en geest. De huid wordt gereinigd, het immuunsysteem wordt verbeterd en afvalstoffen worden verwijderd.

Lees meer

afvallen sauna

Val je af van de sauna?

Veel mensen vragen zich af of je afvalt van een bezoek aan de sauna. Je zweet immers en je hart gaat sneller werken. Kortom, je zou denken dat je afvalt. Maar klopt deze gedachte?

Lees meer

— Inner beauty is great, but a little mascara never hurts

Weg met die haartjes!

Word jij ook gek van al die scheerbultjes, huidirritatie en het meezeulen van scheermesjes op vakantie? Dankzij IPL, oftewel Intense Pulsed Light is dit nu verleden tijd. Een ingewikkelde naam voor iets dat vrij simpel is… Bij de IPL-techniek wordt gebruik gemaakt van hele sterke lichtflitsen, die op de haarzakjes in de huid worden gericht. Door de warmte sterft het haarzakje af en komt het niet meer terug. Nooit meer scheerbultjes en scheermesjes kopen dus!

Lees meer

babor producten

Een Perfecte huid dankzij Babor

Wees eens heel eerlijk… wie wenst dit niet?! Een onberispelijke, jeugdig stralende huid, de perfecte teint – fijne poriën, gelijkmatig en van binnenuit schitterend. Helaas ziet de beauty-wereld er `s morgens in de spiegel echter voor de meesten van ons niet zo rooskleurig uit. Daar is de waarheid letterlijk van ons gezicht af te lezen: roodkleuringen, droge delen, donkere vlekken/pigmentverschuivingen, puistjes…

Lees meer

fruit

Boost je energie!

Iedereen heeft er wel eens last van, je voelt je futloos, moe, slapjes en hebt enorme trek in allerlei ongezonde snacks, maar dat is de slechtste keus bij een energie-dip.

Lees meer

gellak

5 tips voor sterke nagels

Heb je net zo goed je best gedaan op het laten aangroeien van je nagels, breekt er weer eentje! Kun je weer opnieuw beginnen… En dan maar hopen dat die broze nagels van je wél heel blijven. Herkenbaar? Dan is het tijd voor wat tips voor sterke nagels, zodat je nagels gewoon gezond en sterk blijven en niet telkens afbreken. Hier volgen vijf tips.

Lees meer