Wellness

water

Waarom water drinken goed is.

Dat het drinken van water belangrijk is, is geen verrassend nieuws – je hoort het keer op keer op keer op keer. Je weet dat je lichaam voor ongeveer 2/3 uit water bestaat – ongeveer 60%, afhankelijk van je omvang. Je hebt zelfs gehoord dat je 6 tot 8 glazen water per dag zou moeten drinken. Water drinken is gezond, maar wel met mate!

Lees meer

Waarom een sauna bezoek goed is!

Een saunabezoek wordt vaak geassocieerd met relaxen, reinigen en transpireren. Het woord ‘sauna’ komt oorspronkelijk uit Finland en is de benaming voor een ruimte waarin een droog heteluchtbad genomen wordt. Je hebt sauna’s in allerlei soorten en maten, maar wat zijn eigenlijk de benefits van een saunabezoek?

Lees meer

5 tips tegen vermoeidheid

We hebben er allemaal last van…

Je voelt je moe, je staat slap op je benen, misschien heb je ook wel een een verstopte neus. Ongeacht welke tijd van het jaar, het maakt deel uit van ons leven.

Lees meer

— Een goede herfstwind waait gedachten op een rij…
herfst-hart-1

Fit de herfst door met dank aan de privé sauna

De herfst is er weer. Niet alleen de temperatuur gaat achteruit, ook uw weerstand kan een flinke dip oplopen. Om te voorkomen dat u straks de ene tissue na de andere nodig hebt, vertellen we u hoe u uw lichaam eenvoudig voorbereid op het najaar. Met dank aan de privé sauna.

Lees meer

sauna jepun

Waarom een saunabezoek in de zomer goed is…

Over het algemeen brengen mensen vaker een bezoek aan de privé sauna met koud weer. Bij warm weer denkt u immers niet meteen aan een warme privé sauna. Maar een dagje sauna in hartje zomer heeft zo zijn voordelen. Dit zijn alvast 4 redenen waarom u vaker naar de privé sauna zou moeten gaan in de zomer:

Lees meer

sauna

Zo neemt u het beste saunabad!

Vooral als u nog nooit naar de sauna bent geweest kan het moeilijk zijn om meteen op de juiste manier een saunabad te nemen. Wellicht bent u bang dat het te warm is, of weet u niet hoe lang een saunabad duurt? Geen probleem, want met deze tips bent u gegarandeerd van een heerlijk ontspannen saunabad.

Lees meer

Sauna met massages Limburg

Do’s & don’ts!

Gaat u voor het eerst naar onze privé sauna? Waarschijnlijk heeft u dan een aantal vragen hoe het in zijn werk gaat en wat wel of geen goed idee is.

Lees meer