Een Perfecte huid dankzij Babor

babor producten

Wees eens heel eerlijk… wie wenst dit niet?! Een onberispelijke, jeugdig stralende huid, de perfecte teint – fijne poriën, gelijkmatig en van binnenuit schitterend. Helaas ziet de beauty-wereld er `s morgens in de spiegel echter voor de meesten van ons niet zo rooskleurig uit. Daar is de waarheid letterlijk van ons gezicht af te lezen: roodkleuringen, droge delen, donkere vlekken/pigmentverschuivingen, puistjes…

Onvermoeibaar proberen we daarom de perfectie in minutieuze vervaardiging te bewerkstelligen. Goed dat er enkele uitstekende, veelbelovende verzorgingsproducten bestaan om de schoonheid van onze huid te optimaliseren.

huidonzuiverheden uit de weg ruimen

Helaas zijn puistjes en een onzuivere huid niet alleen verschijnselen tijdens de puberteit. Vooral bij vrouwen kan de zogenaamde late acne (acne tarda) duidelijk langer blijven bestaan of zelfs op een tijdstip beginnen wanneer men er helemaal niet meer op rekent, zoals op de leeftijd van 30+. De verzorgingsbehoeften van een onzuivere, rijpere huid zijn zeer specifiek en volledig verschillend in vergelijking met die van een tienerhuid. Het ontstaan van de onzuiverheden echter heeft dezelfde oorzaak. Een overmatige talgproductie en tegelijkertijd een te sterke verhoorning van de huid zorgen ervoor dat de poriën verstopt raken en gaan ontsteken.

Verzorgingsplan:

Bij huidonzuiverheden is het belangrijk de huid bij de talgregulering te ondersteunen, tegelijkertijd echter ook afgestorven huidcellen van het oppervlak te verwijderen. In geen geval uitdrukken! Laat dit liever over aan een professional.

Producten:

SKINOVAGE PX Purifying Anti-Aging Cream

De zachte, intensieve 24h verzorging bestrijdt huidonzuiverheden effectief en vermindert tegelijkertijd de rimpel diepte. De teint ziet er gelijkmatig, stralend en jeugdig fris uit.

AMPOULE CONCENTRATES FP Purifying Active Fluid

Dit ampullen werkstof concentraat gaat huidonzuiverheden en puistjes op effectieve wijze tegen. Als SOS-verzorging of als een 7-daagse kuur heeft de fluid een antibacteriële werking en reduceert zo snel en effectief aanwezige puistjes. De huid ziet er verfijnd en tot diep in de poriën zuiver uit.