Ontspannende gelaatsbehandeling

gelaatsbehandeling-jepun

Bent u vaker bij de schoonheidsspecialiste geweest of is dit geheel nieuw voor u? Wanneer u nog nooit naar de schoonheidsspecialiste bent geweest kan ik me voor stellen dat u zichzelf afvraagt wat nou een gelaatsbehandeling inhoud. Sommige mensen vinden het ook best spannend om voor de eerste keer naar de schoonheidsspecialiste te gaan.

U vraagt zich natuurlijk af wat voor iemand is het die de behandeling doet? Wat gaat er allemaal met u gebeuren, wat moet u allemaal uit doen? Enz enz. Dus dacht ik laat ik daar maar een blog bericht over schrijven. Als u voor de eerste keer bij ons bent, stellen we eerst wat vragen. Wie u bent, welk werk u doet, producten die u thuis gebruikt, ziektes of medicijnen gebruikt die voor ons belangrijk kunnen zijn denk b.v aan een chemokuur.

Natuurlijk willen we ook graag weten wat u van ons verwacht, komt u om uw huid te verbeteren of voor de ontspanning.
Zo proberen we een beeld te krijgen van de “huid” die we gaan verzorgen, wat voor producten kunnen we gaan gebruiken, gaan we voor kalmeren van de huid, willen we anti-aging huidverbetering of gaan we juist goed reinigen.
Voordat we aan de gelaatsbehandeling kunnen beginnen vragen we of u uw shirt en schoenen uit wil doen. U gaat het niet koud krijgen want u wordt heerlijk ingepakt in een lekkere warme deken.

We beginnen dan met een uitgebreide gelaatsreiniging.
Hals en decolleté worden ook meegenomen (vandaar dat het shirt uit moet). Daarna krijgt u een doorbloedingsmasker, dit masker gaat prikkelen en als de huid in goede conditie is wordt deze zo rood als een tomaat, zo niet kunnen we hieraan zien waar we de huid nog mee kunnen verbeteren. Afhankelijk van het huidtype gaan we na het doorbloedingsmasker de huid scrubben of gebruiken we een enzympeeling, om de verhoornde laag wat te verdunnen zodat ze de werkstoffen goed opnemen. Nu de huid goed voor behandeld is kunnen we mee-eters of gerstekorrels makkelijk verwijderen. Wenkbrauwen kunnen in model gebracht worden door te epileren en evt haartjes in het gelaat zullen we op verzoek verwijderen, een enkel haartje met de pincet.

Daarna wordt het allemaal nog beter, nu gaat de ontspanning pas echt beginnen.
Om de huid te voeden gebruiken we 2 ampullen met werkstoffen, aangepast aan de huidconditie. Daarna gaan we een heerlijke ontspannende hoofdhuid, gelaat, nek en decolleté massage geven. Extra lekker wordt het als de stoelverwarming heerlijk uw rug verwarmd.

Tijdens de speciale Babor massage gebruiken wij een nachtcrème aangepast aan de huid, deze crème kan dan ook gewoon blijven zitten, hierover heen krijgt u een masker. Het masker kan een crème, collageen, alge masker zijn, afhankelijk van uw wensen, en uw huid. Ondertussen dat u lekker ligt te ontspannen en het masker zijn werk doet, zorgen wij voor een heerlijk kopje koffie of thee. Daarna halen we het masker er weer af en krijgt u een dagcrème.

En dan zit het er de gelaatsbehandeling (helaas) weer op…
De stoel gaat weer omhoog, nog even wat drinken en als u wil een verzorgingsadvies. Natuurlijk worden gelaatsbehandelingen niet alleen aan vrouwen gegeven, er komen gelukkig ook steeds meer mannen naar de salon waar we dan ook speciale verzorgingsproducten voor hebben.

Ik heb geprobeerd een beeld te geven van hoe er een gelaatsbehandeling uit ziet mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik dat graag u kunt altijd even bellen of mailen.

Wanneer komt u ontspannen? Reserveer direct een gelaatsbehandeling!