Gelaatsverzorging

 • Babor Beauty
 • Doctor Babor
 • HIFU
 • Make-up
 • Microdermabrasie
 • Voor de heren

Microdermabrasie

Voor wie is een Microdermabrasie geschikt?

Talloze behandelingen zijn mogelijk. Microdermabrasie kan de huid opbouwen,  verbeteren, versterken of de flexibiliteit van de huid verhogen. De behandelingen geven de huid een gezondere glans en een mooiere teint. Zowel het gezicht als de rest van het lichaam kunnen behandeld worden. Daarnaast is microdermabrasie toepasbaar als u uw huid een algemene oppepper wil geven.

  • Een door zon beschadigde huid (‘lederen’ huid, pigmentaties)
  • verouderende huid
  • Doffe en droge huid
  • Fletse/vale (rokers) huidteint
  • Acné huid
  • Vermoeide huid
  • Littekens (maakt ze gladder en laat roodheid en dikte afnemen)
  • Grove poriën

De Powerlite Peeler is een Ultra Micro-Dermabrasie systeem. Dit is een zeer effectieve manier om je huid een goede boost te geven.

Het handstuk zuigt de huid vacuüm, terwijl minuscule aluminium kristallen tegelijkertijd op de huid worden geblazen, zodat dode huidcellen verwijderd worden. Op deze manier wordt een intensief peeling-effect gecreëerd waardoor uw huid aangezet wordt tot optimaal functioneren.
Hierdoor gaat je huid er veel mooier, egaler en stralender uitzien.
Bevordert enorm de doorbloeding, geeft elk type huid een enorme oppepper/ boost, geeft vale rokershuid weer kleur en glans. Ook voor een gezonde huid is het heel goed om 2x per jaar te ondergaan om je huid mooi te houden!
Behandeling bestaat uit: reiniging gelaat, epileren (indien gewenst), uitgebreide MicroDermabrasie over hele gelaat en eventueel ook hals en/ of decolleté, indien nodig verwijderen onzuiverheden, indien gewenst masker en massage gelaat, hals/ nek, decolleté. Eventueel LED lamp i.p.v. masker. Waar je huid het meeste baat bij heeft zal je huid krijgen.

 

Microdermabrasie € 95,-

Afhankelijk van intensiteit en wat jouw huid vergt. Alles in samenspraak tijdens een persoonlijk consult.Voor meer vragen en boekingen, stuur een WhatsApp of sms naar het nummer 0032477420503 of mail info@jepun.be

HIFU-3D Therapie

HIFU is een mini-facelift zonder operatie, botox of fillers. Het is een effectieve lifting van het gezicht, hals en decolleté zonder te snijden of littekens. High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) levert rechtstreeks warmte-energie aan de huid en het onderhuidse weefsel, het stimuleert de fibroblasten waardoor het collageen van de huid gaat vernieuwen en zorgt voor hernieuwde spanning van de elastine vezels en verbeterd daarmee de huid. Het bereikt de resultaten van een facelift zonder injecties of plastische chirurgie.

Een extra bonus van deze methode is dat je na de behandeling gewoon weer verder kunt gaan met je dagelijkse bezigheden. Aan de buitenkant is niet zichtbaar dat er wat aan je gezicht gedaan is. Deze techniek kan worden toegepast bij mensen van alle huidskleuren, in tegenstelling tot die van lasers en intense puls lichten.

Je huid wordt intensief gestimuleerd om collegaan en elastine aan te maken welke je huid voller en strakker maken. Het nieuw gevormde collageen vult de rimpels op met als resultaat een gladdere, jongere en gezondere huid.

Hoeveel kost deze behandeling?

Voorhoofd € 150,-
Wangen € 150,-
Onderkin € 150,-
Hals € 200,-
Kaaklijn € 250,-
Volledig gelaat 1e sessie € 500,-
Gelaat + hals 1e sessie € 650,-

 

Deze prijzen van (volledig gelaat) en (gelaat + hals) zijn inclusief een nabehandeling binnen de 10-12 weken, indien toestemming om voor en na foto’s online te delen. Nabehandeling 10 tot 15 shots gratis! Bij combineren van meerdere zones kan de prijs nog aantrekkelijker worden. Dit zal benoemd worden tijdens een persoonlijk consult. 2e behandeling is met 25% korting op de normale prijs, 3e behandeling is met 50% korting op de normale prijs. Bijkomend groot voordeel van de Hifu-3d behandeling is dat deze behandeling geen downtime heeft. Oftewel: je ziet aan de buitenkant niet dat je een behandeling hebt ondergaan. Je kunt gelijk doorgaan met je dagelijkse dingen.

Wij vragen bij het maken van een afspraak voor het volledig gezicht een voorschot van €200.

Bij wie kan deze behandeling toegepast worden? 

Bij dames tussen de 25-65 jaar kan de behandeling worden toegepast. Het is zo dat personen tussen de 25-35 jaar nog een goede collageen werking hebben in de huid, waardoor er minder groot zichtbaar verschil zal zijn met een dame van 50 jaar.

Voordelen van de Hifu-3D behandeling

  • Strakker maken van onderhuids SMAS weefsel (spieren, onderhuids vet en bindweefsel).
  • Geen beschadiging aan de oppervlakte van de huid.
  • Geen herstelperiode, de huid kan in het begin wat rood zijn maar zal zich daarna spoedig herstellen.
  • Geen injecties.
  • Vervangt de traditionele chirurgische lift met een niet-invasieve techniek.
  • Keert de verslapping, verzakking en andere tekenen van veroudering.
  • Slechts één behandeling nodig, het volledige resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden vanaf de 2e maand en kan 1 tot zelfs 2 jaar daarna zichtbaar blijven. Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Wanneer mag je HIFU beter niet doen?

Tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding

  • Voor diegenen die korter dan 2 maanden geleden zijn behandeld met botox of fillers
  • Diegenen met hart-lever en/of nierinsufficiëntie
  • Huidkanker of indien u een chemo kuur volgt
  • Epilepsie patiënten
  • Metalen stents of implantaten in de te behandelen gebieden (gebit is OK)
  • Indien u een pacemaker heeft op advies van de cardioloog
  • Beschadigingen aan de huid in het te behandelen gebied (zoals bv eczeem)
  • Indien u bloedverdunners gebruikt
  • Stollingsstoornissen
  • Immuunsysteem stoornissen
  • Serieuze hartritmestoornissen

 

Lees meer

BB Glow Effect

Dit is een gezichtsbehandeling waar we uw gezicht een egale en stralende effect geven zonder gebruik te maken van pigmenten. BB Glow bevordert de tint van de huid en dekt met mate de vlekken en de donkere kringen rondom uw ogen en verkleint zelfs de poriën! De behandeling is pijnloos en veilig.

 

De BB Glow behandeling
Eerst wordt uw gezicht gereinigd van make-up door onze specialiste.
Om de huid voor te bereiden op diepe penetratie van BB-crème, wordt er een exfoliërende crème gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Na reiniging, die de porien opent, en exfoliatie wordt de BBcreme-ampulen met natuurlijke ingrediënten aangebracht op uw huid met een dermapen.
Er zijn 3 tinten BB-crème ampullen beschikbaar; licht, medium en donker. De tint dat het best bij uw huid past wordt geselecteerd en onder de huid doorgedrongen met behulp van een micronaald met 0,25 mm tot 0,5mm naalden. Na penetratie zullen BB-crème ampullen zich vermengen en zich aanpassen aan uw huidskleur.  Vervolgens wordt er een masker voor gezichtsbehandelingen over de huid aangebracht gedurende 20 minuten om de genezing van de huid te kalmeren en te verbeteren. Dit helpt om de textuur van de huid te verjongen en te verfijnen.

Kan het verkleuren onder de zon
Absoluut niet. De producten bevatten geen pigmenten noch ingrediënten die onder zon kunnen verkleuren. Enkel is het verboden om eerste week (tot liefst 2 weken) te zonnen. De producten zijn 100 % natuurlijk en schadeloos.

Hoelang gaat dit mee?
Het resultaat blijft gemiddeld tussen de 4 tot 6 maanden, afhankelijk van hoeveel sessies u neemt en welke technieken er gecombineerd worden.

Hoelang duurt de behandeling?
De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten per persoon.

Hoeveel sessies heb ik nodig?
1 tot 3 sessies: dit is afhankelijk van het huidtype, de leeftijd en de na verzorging.

Om de hoeveel tijd moet dit bijgewerkt worden?
U kunt het best om de 6 tot 8 maanden, 2 tot 3 sessies laten toepassen.

 

Hoeveel tijd moet ik tussen 2 sessies laten?

Tussen de 2 tot 4 weken. Bij deze behandeling hoeven we niet per se 28 dagen te wachten tot de cel vernieuwingsproces, omdat het op de bovenste huidlaag op max 0,5mm diepte geplaatst wordt.

 

Mag ik meteen voor/na de behandeling make-up op doen?    
Nee, dit mag niet voor de behandeling en ook niet gedurende de eerste 48h na de behandeling. Daarom vragen wij om op de dag van de behandeling zonder make-up te komen.

 

Wordt mijn huid rood of krijg ik irritaties na de behandeling?
Nee, u zult geen last hebben van roodheid en ook geen geïrriteerde huid krijgen na de behandeling.

 

Hoe snel zie ik resultaat?
Na 1 sessie is het resultaat zichtbaar maar nog niet optimaal. Het resultaat verdubbelt na de tweede sessie en na elke sessie wordt de houdbaarheid verlengt.

 

Werkt het tegen pigmentvlekken?
Ja, deze behandeling is zeer effectief tegen pigmentvlekken en kan eventueel ook gecombineerd toegepast worden met pigmentlaser (met telkens 5 tot 6 weken tussenpauze) voor sneller en langdurig resultaat.

 

Hoeveel kost de behandeling?
1 sessie € 125,-
3 sessies € 299,- (€99,-/sessie
5 sessies € 445,- (€89,-/sessie

 

Kan ik het bedrag in termijnen?
Bij aankoop van 5 sessies is het mogelijk in termijnen te betalen
– Bij aanmaak afspraak; voorschot 100 euro
– Eerste sessie; helft van het resterend bedrag (afhankelijk van welk pakket u neemt)
– Derde sessie; resterende helft van het totaalbedrag (afhankelijk van welk pakket u neemt)

 

Bij aankoop van 3 sessies is het niet mogelijk om in delen te betalen. Het volledig bedrag  wordt bij de eerste sessie aangerekend en krijgt u een betalingsbewijs mee.

 

Welk huidtype kan wel en niet behandeld worden?
Wij kunnen huidtype 1 tot 3 behandelen. Voor huidtype 4 en 5 is het merk bezig met de productie. Zodra deze gereed zijn zullen we dit ook aanbieden!
Het is niet geschikt voor personen met een heel donkere of gebruinde huid.

 

Wie kan niet behandeld worden?
Indien u zwanger bent, borstvoeding geeft of chemo therapie ondergaat, kunt u de behandeling niet ondergaan.

 

Werkt het tegen acné?
Deze behandeling mag niet uitgevoerd worden bij actieve acné, enkel bij acnélittekens. Om acné te verminderen kunt u best de Carbon peeling laten toepassen.

 

Kan ik de behandeling toepassen als ik botox/fillers heb?
De behandeling mag 1 maand voor of 1 maand na botox of fillers toegepast worden.

 

Wat houdt de voor- en na verzorging in?
 • 48h lang geen make-up
 • 24h lang geen watercontact
 • 24h niet aan het gezicht komen met de handen
 • 48 h lang niet sporten (ook geen geslachtsgemeenschap wat voor irritatie aan de huid kan zorgen)
 • 1 week geen zon  of zonnebank , vanaf 1 week insmeren met spf 30 of 50 voor optimaal resultaat
 • Gedurende 5 tot 6 weken geen laser behandelingen aan het gezicht laten toepassen (ook géén laserontharing)
 • 1 week geen sauna/zwemmen
 • Niet onder invloed van drugs of alcohol de behandeling laten toepassen
 • Vanaf 3 dagen het gezicht dagelijks reinigen & dag + nachtcrème gebruiken voor optimaal resultaat
 • Behandeling minimaal 3 sessies om de 2 à 3 weken laten toepassen
 • Minimaal 1 week lang géén exfoliant gel, reinigingsscrub of peeling gebruiken op het gezicht
 • 1 maand voor of 1 maand na de behandeling fillers of botox laten toepassen (niet sneller)
 • 1,5 liter water per dag drinken voor langdurig behoud van een gezonde en egale huid

 

Waarom zou ik deze behandeling niet zomaar overal laten toepassen?
Er bestaan tegenwoordig BB glow ampulen die pigmenten en schadelijke stoffen bevatten die verkleuring, plekken, oneffenheden en huidbeschadiging kunnen veroorzaken. Dit zijn goedkopere merken die niet goedgekeurd zijn in Europa, waardoor u kieskeurig moet zijn in het kiezen van de juiste salon!

 

Hoelang kan ik mijn gezicht niet harsen na BB glow? 
Om irritatie te voorkomen aan de huid, raden we aan om 10 dagen lang na de behandeling niet te harsen.

 

Word ik gewoon bruin tijdens de zomer na BB Glow of bruint mijn gezicht niet meer?
Uw gezicht bruint zoals gewoonlijk en zal geen kleurverschil geven in de huid. Wij passen de tint ook telkens aan naar uw huidskleur, maar deze bruint gewoon mee tijdens het zonnen. Vraag om de prijzen van deze producten na de behandeling.

 

Voor meer info en boekingen, stuur een whatsapp of sms naar het nummer 0032477420503

Doctor Babor – Micro Needling

Het alternatief voor een facelift behandeling of botox! Micro Needling is een revolutionaire methode voor huidverzorging, anto-aging, hydrateren en herstellen van de huid.

Needling

75 min

€ 125,-
Needling + Microdermabrasie

90 min

€ 150,-
Kuur 6 om de 2 wekelijkse behandelingen + gratis pakket voor verdere thuis verzorging € 750,-

HSR® Lifting

Nieuwe generatie gezichtslifting voor meer spankracht en elasticiteit. Naar keuze activerend en verlevendigend of ontspannend en verwennend. 90 min. inclusief ultrasone golven.

 

90 min € 125,-

Reversive*** Aanrader!

Intensieve anti-aging verzorging met verwennende massage voor onmiddellijk zichtbare effecten: uw huid krijgt een jeugdige uitstraling, ziet er gladder en strakker uit. Een ontspannend moment met blijvend effect. 100 min. incl. ultrasone golven*

 

100 min € 145,-