Gezocht-gevonden: De perfecte reinigingspartner

babor-gelaatsbehandeling

Dat de perfecte reiniging de basis voor de schoonheid van elke huid is, is geen geheim meer. Want alleen als er zich geen resten meer op de huid bevinden, kunnen de volgende verzorgingsproducten hun volle werking ontvouwen om de teint er jeugdiger en frisser uit te laten zien. Het is echter vaak moeilijk om uit het veelvoud aan reinigingsproducten het juiste product voor de actuele huidbehoefte te vinden.

Om je bij de keuze van je reinigingspartner te ondersteunen, ben ik per speed-dating door de BABOR Cleansing producten gegaan en heb deze getest.

Babor Refine

 

De beschermer – DOCTOR BABOR Detox Lipo Cleanser

De diep reinigende Cleansing Balm met anti-pollutie werking zorgt voor een sensationeel ander reinigingsgevoel. Hij smelt op de huid en wordt heerlijk warm. Doe er water bij en de balsem verandert in een crème achtige reinigingsmelk. Door de buitengewone LipoTherm-formule openen de poriën en zelfs diep zittende verontreinigingen worden daardoor verwijderd. De volgende werkstoffen kunnen beter worden opgenomen. Een innovatief detox-complex beschermt de huid tegen negatieve milieu-invloeden. Het huidbeeld is stralend mooi en de poriën zien er zichtbaar verfijnd uit.

babor cleansing

 

De klassieker – HY-Öl & Phytoactive

Ik persoonlijk ben een absolute fan van de diep werkzame reiniging van de 2-fasen reiniging met HY-Öl & Phytoactive Sensitive –ook als het na een lange party-nacht toch iets meer inspanning betekent.

De HY-ÖL® verwijdert in combinatie met de verzorgingstoevoeging Phytoactive afgestemd op het huidbeeld, op grondige en behoedzame wijze zonder een gespannen gevoel achter te laten zowel verontreinigingen die in olie als in water oplosbaar zijn. Mijn huid voelt onweerstaanbaar zacht en ontspannen en ziet er rozig fris en tot diep in de poriën schoon uit.

We weten dat u deze posts ook leuk vindt...