Huisregels

Huisregels

 1. Het saunacomplex is volledig rookvrij.
 2. Het is verplicht gebruik te maken van handdoeken in onze droge sauna.
 3. Het is niet toegestaan producten toe te voegen aan het zwembad, de jacuzzi, de spa of de sauna.
 4. Na 22.00 uur wordt de stilte aan het zwembad/buitengedeelte van Jepun gerespecteerd.
 5. Eigen drank en eten zijn niet toegestaan.
 6. Het is verboden om drank te verbruiken in onze sauna, stoomcabine, jacuzzi of zwembad.
 7. Drankjes uit de mini-bar kunnen afgerekend worden bij het verlaten van het sauna complex.
 8. Instellingen van de apparatuur worden door de klant niet gewijzigd.
 9. Kinderen dienen steeds onder toezicht van een volwassene te blijven.
 10. Huisdieren worden niet toegelaten.
 11. Voor het in gebruik nemen van ons saunacomplex dient u eerst een douche te nemen. Ook na elk bezoek aan de droge sauna of het stoombad dient u eerst een douche te nemen alvorens u in de spa of het zwembad gaat.
 12. Het is verboden te duiken in het zwembad.
 13. Bij het laattijdig verlaten van het privégedeelte (de sauna), rekenen wij € 20,- per kwartier extra die wij bij de volgende klant in mindering zullen brengen.
 14. Jepun Spa kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade, verlies van goederen of foutief gebruik van het saunacomplex en zal dus ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden. Jepun zal ook niet verplicht zijn een schadevergoeding te betalen.
 15. Wanneer schade aangebracht wordt aan de door u gehuurde ruimte bent u verplicht de herstelling van deze schade te vergoeden en, wanneer de ruimte gesloten moet worden om deze reden dient er een schadevergoeding betaald te worden.
 16. Indien u uw reservatie wenst te annuleren dan kan dit kosteloos tot 3 dagen voor uw reservatiedatum. 
  Het betaalde bedrag kan dan opnieuw gebruikt worden voor een andere afspraak of deze kan worden teruggegeven als kadobon die 1 jaar geldig is.
 17. Als er niet tijdig wordt geannuleerd rekenen wij annulatiekosten aan indien de gereserveerde uren niet zijn doorverhuurd. 
  Annulatiekost =betaalde bedrag. Indien uw uren wel zijn doorverhuurd kan het betaalde bedrag opnieuw worden gebruikt voor een andere afspraak of u krijgt een kadobon ter waarde van het betaalde voorschot die 1 jaar geldig is. Bij annulatie kan er in geen geval beroep worden gedaan op overmacht (ziekte, weersomstandigheden, file, ongeval, panne, staking…).
  Indien er niet wordt geannuleerd of een ‘no show’ wordt 100% van het verschuldigde saldo in rekening gebracht.
 18. Bij een no-show, dus bij het niet komen opdagen terwijl u een afspraak heeft staan, vervalt het betaalde bedrag.
 19. Elke annulatie moet per mail gebeuren. Ook als u telefonisch een annulatie doet moet deze nog per mail geannuleerd worden.
 20. Badslippers zijn verplicht en worden u kosteloos aangeboden bij aankomst.
 21. Jepun Spa heeft het recht om mensen te weigeren om welke reden dan ook.
 22. Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing. Voor geschillen tussen Jepun en onze klanten is de rechtbank van Tongeren bevoegd, tenzij door de wet een andere rechtbank wordt toegewezen.

 

Iedereen die een reservatie maakt bij Jepun Traditional Spa verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels.

 

Etiquette 

 1. Voor de gasten die een behandeling ondergaan is er een complementair drankje beschikbaar.
 2. Indien u zwanger bent, menstrueert of gezondheidsproblemen heeft, gelieve onze receptioniste hiervan in te lichten. We raden u aan om behandelingen met harde druk of drukpunten te vermijden. Na 20 weken zwangerschap mag u niet gemasseerd worden.
 3. Erotische massages of iets in die trant worden niet gegeven bij Jepun Traditional Spa.
 4. Onze massages zijn niet medisch van aard. Bij twijfel dient u eerst contact op te nemen met uw arts.
 5. Wij raden al onze gasten aan op tijd te komen voor een behandeling of afspraak. (1o minuten voor aanvang van de afspraak). Laattijdige aankomst wordt van afgetrokken van de behandelingsduur.
 6. We verzoeken u om eventuele juwelen te verwijderen voor de behandeling begint. In de behandelingsruimte zijn er juwelenkistjes voorzien.
 7. Om de stilte te behouden verzoeken we de gasten hun gsm af te zetten en stil te praten.
 8. Voor elke behandeling bij Jepun Spa voorzien wij u van een badjas, slippers en wegwerpbaar ondergoed.
 9. Bij aankomst ontvangt u een medische vragenlijst. We vragen u deze zeer zorgvuldig door te nemen en in te vullen. In geval van medische zorgen of fysieke aandoeningen dient u onze receptioniste hiervan op de hoogte te brengen.
 10. Het management van Jepun Traditional Spa kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geldverlies of beschadiging van bezittingen.
 11. Geldigheid Cadeaubonnen. De cadeaubonnen van Jepun zijn 1 jaar geldig, indien het een ernstige reden betreft en ons vooraf informeert, is het mogelijk om de cadeaubon met 2 maanden te verlengen. Indien je ons niet tijdig informeert kan deze bon enkel verbruikt worden mits een toeslag van 50% van de waarde van de bon binnen een periode van 2 maanden. Na het verstrijken van deze datum vervalt de bon volledig. Na deze verlenging maken wij ook géén verdere uitzonderingen. Vanaf 01/01/2019 serveren wij geen een eten meer.

 

Bij voorbaat dank en wij hopen u snel te zien bij Jepun Traditional Spa. Mocht u nog vragen hebben, stel deze dan gerust. U kan in elk geval rekenen op een vriendelijk onthaal en de mogelijkheid om alle vragen te stellen omtrent ons aanbod!

Sauna met massages Limburg