Jepun Beauty

Kwaliteitsservices voor verbluffende resultaten

 

 

Skinovage Gelaatsverzorging

Bij deze gelaatsverzorging gebruiken we producten van de Skinovage-lijn, die een anti-age werking heeft. Deze lijn is geschikt voor iedere huid. We zorgen dan ook voor een gelaatverzorging op maat van wat jouw huid nodig heeft.

Deze verzorging is zeer ontspannend en ideaal om je huid een boost te geven. Rimpels voorkomen is de boodschap!

Duur: 75 min
80,00

HSR® Lifting Anti-Aging Gelaatsverzorging

HSR-lifting-lijn is een luxueuze antirimpelverzorging  voor een huid die regeneratie nodig heeft. Deze gelaatsverzorging gaat de drie belangrijkste oorzaken van rimpelvorming tegen. Vijf werkzame werkstoffen werken uitgebreid tegen de meest verschillende rimpels en het verlies aan spankracht van de huid.

De verzorging heeft onmiddellijk een verstrakkend effect. Zo heeft je huid weer een gladde, elastische en jeugdige uitstraling.

Duur: 90 min

125,00

Babor Seacreation Gelaatsverzorging

Gun uw huid een luxueuze expeditie met zeer werkzame ingrediënten uit de diepe zeeën. Het hoog geconcentreerde serum, aangebracht uit een Tigris-schelp, de exclusieve crème ingemasseerd met warme Obsidian- en koele koraalstenen alsook twee intensief werkzame maskers, toveren een optimum aan uitstraling en jeugdigheid te voorschijn. 120 min. incl. ultrasone golven*

Duur: 120 min

195,00

Grand Cru Gelaatsverzorging

Een exclusieve rozenbehandeling met kostbare rozenwerkstoffen: Rimpel-opvullend + regenererend + glow uitstraling + beschermt tegen vuil stof.

Duur: 75 min

110,00

Reversive Gelaatsverzorging

Intensieve anti-aging verzorging met verwennende massage voor onmiddellijk zichtbare effecten: uw huid krijgt een jeugdige uitstraling, ziet er gladder en strakker uit. Een ontspannend moment met blijvend effect. 100 min. incl. ultrasone golven*

Duur: 100 min

145,00