Massage

Deep Tissue Massage

Deep tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Deep tissue massage is een intense massage gericht op het bindweefsel. Door middel van langzame en diepe massagetechnieken wordt de ‘energiestroom’ verbeterd. Dit type massage is gericht op het losmaken van knopen of spierspanning. De deep tissue massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig en chronisch opgehoopte spanning in lichaam en geest. Omdat de methode veel aandacht op bepaalde gebieden legt, kan je lichaam tijdens en na de massage soms wat pijn doen.

60 min: € 85,- per persoon

Aromatherapy massage

De Aromatherapy massage is een zachte en luxueuze massage waarbij u kunt kiezen uit verschillende oliën. Deze massage kalmeert de zenuwen en stimuleert de bloedcirculatie. De massage is heerlijk door de aroma’s die vrij komen van de oliën die gebruikt worden.

60 min: € 85,- per persoon
prijzen sauna limburg

Balinese massage

De Balinese massage is een zeer populaire massage bij Jepun. Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van een eeuwenoude Balinese techniek waarbij er sterke vingers en een stevige handpalmdruk gebruikt wordt in combinatie met stimulerende zachte bewegingen. Deze massage kan zowel zacht, medium of hard gevraagd worden. Deze massagetherapie verlicht de spanning van het lichaam, relaxeert en stimuleert de bloedsomloop.

60 min: € 85,- per persoon
Graag vragen wij je om 10 minuten op voorhand aanwezig te zijn voor de massages zodat we tijdig kunnen starten met je behandeling.

Hot Stone massage

Tijdens de Hot Stone massage wordt er gebruik gemaakt van warme rivierstenen worden samen met olie op de chakra energie centra geplaatst. Hierop volgt een massage over het hele lichaam heen die stress en spanning doen verdwijnen. De warme stenen zorgen voor een diepe relaxatie en helderheid van de geest.

Niet aan te raden in de zomer! Bij hoge zomerse temperaturen kan deze niet uitgevoerd worden.

90 min: € 105,- per persoon

Foot Reflexology

Foot Refloxology massage is gebaseerd op het idee dat er zich rond het lichaam energie bevindt en dat deze energie vrij rond het lichaam vloeit indien u in een goede staat van gezondheid verkeert. De masseuses gebruiken druk op specifieke punten van voeten en benen om zo de energie in balans te brengen. Deze massage wordt ook toegepast op probleemzones te wijten aan een slecht dieet, stress of te weinig sport. Deze massage is geschikt voor iedereen.

60 min: € 80,- per persoon

Spice Island massage

De Spice Island massage is een unieke massage van de Archipelago van Indonesië die werd doorgegeven van generatie op generatie. Deze massage stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor een verbetering van de huidconditie. Deze massage is geschikt voor iedereen.

90 min: € 95,- per persoon

Herbal Pack massage

De Herbal Pack massage is een massage die gedaan wordt met stempels. De stempels activeren de stofwisseling en verbeteren de bloedsomloop. De kruiden ontslakken, regeneren en verzorgen de huid op intensieve wijze. De helende effecten van de warme kruiden werken tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De warmte heeft ook een positieve invloed op de doorbloeding. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intensiever doorbloed. Deze massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren en brengt het tegelijkertijd tot rust.

Niet aan te raden in de zomer! Bij hoge zomerse temperaturen kan deze niet uitgevoerd worden.

90 min: € 105,- per persoon