Privé sauna

Wat mag u verwachten van uw saunabezoek bij Jepun?

 

Onze privé sauna in Genk, België, laat je even geheel in het Verre Oosten wanen. De inrichting van de ruimte is geheel geïnspireerd op Bali. U kunt bij ons even ontsnappen aan de dagelijkse routine en helemaal tot rust en ontspanning komen. Wellness in een luxe sfeer, ontspanning en rust. We hebben een ruim aanbod van verschillende wellness arrangementen, je kunt bij ons de privé sauna huren, maar je kunt bijvoorbeeld ook de sauna huren in combinatie met een massage. We hebben het zelfs mogelijk gemaakt om uw verjaardag bij ons te vieren of wellicht de sauna te huren in combinatie met een gelaatsbehandeling. Alles is mogelijk! Voor een compleet aanbod van al onze mogelijkheden willen we u graag verwijzen naar onze arrangementen pagina. Om je al een beetje onze sfeer te laten proeven en om een duidelijk beeld te krijgen van onze sauna faciliteiten, kunt u een kijkje nemen bij onze  sfeerbeelden. Je hoeft zelf voor niets te zorgen, behalve uw komst, wij zorgen voor de rest! Je krijgt van ons badlinnen en slippers.

Binnen de privé sauna heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de volgende faciliteiten:

  • Stoomcabine met eucalyptuskruiden
  • Finse sauna met kleurentherapie (80 graden)
  • Verwarmd privézwembad buiten(30 graden)
  • Privé jacuzzi met flat screen televisie
  • Doucheruimte met regendouches
  • Rustruimte met verwarmde ligzetels
  • Rustruime met gashaard en televisie
  • Voetenbadje
  • Minibar

Ontvangst privé sauna Jepun

Bij ontvangst in onze privé sauna wordt je verwend met een welkomstdrankje.  Daarnaast zorgen wij voor voldoende badlinnen, shampoo en scrubzout. Neem ook eens een kijkje bij onze verschillende wellness arrangementen. Wellicht wil je een sauna bezoek combineren met een massage of beauty behandeling. Wij willen er zeker van zijn dat we je in al uw behoeften voorzien!

 

Kinderen zijn ook van harte welkom! Aangezien we verschillende wellness arrangementen aanbieden, is het ook mogelijk om samen met uw kinderen naar onze privé sauna te komen. Kinderen tot 3 jaar mogen gratis meekomen. De kinderen vinden het vaak heerlijk om in ons verwarmde zwembad te spelen of ook lekker in de jacuzzi door te brengen. Kinderen vanaf 3 jaar tot 12 jaar betalen €20,- ongeacht het aantal uren dat u de sauna wilt huren. Wel is het verplicht dat kinderen vergezeld worden door een betalende volwassene. Er zit voor kinderen geen linnenpakket inbegrepen, je mag dus zelf badjas en slippers meenemen voor de kids onder 12 jaar.

Hoe kunt u reserveren?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bezoek aan Jepun te reserveren. Dit geldt zowel voor de privé sauna, de massages, de arrangementen of de verschillende beauty behandelingen. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor last minute sauna arrangementen. Je kan telefonisch contact met ons opnemen: +32 89 24 76 77. Maar je kunt natuurlijk ook via onze website een reservatie maken, door op de grote gouden reservatie knop te klikken. Mocht er iets niet helemaal duidelijk zijn, dan kan je uw vraag altijd aan ons stellen, zowel via e-mail of telefonisch. Onze medewerkers staan je graag te woord en adviseren je van harte. Bekijk het overzicht van al onze sauna-arrangementen.

 

Bij reservatie dient de huurprijs betaald te worden door middel van overschrijving op rekeningnummer:  met vermelding van de naam, datum en uur van je reservering. Wij zorgen voor een welkomstdrankje en badlinnen. Drankjes uit de mini-bar kunt u afrekenen bij het verlaten van het complex. 

Spaar punten met Joyn!

Jepun heeft in samenwerking met Joyn het voor u als gast mogelijk gemaakt om punten te sparen op bijv. een sauna bezoek. Iedere gast spaart namelijk bij elk bezoek punten.

500 punten: Skinovage PX gelaatsbehandeling 90 min, 1 persoon

1.000 punten: Balinese Massage 60 min, 1 persoon

1.250 punten: Balinese Massage 1,5 uur, 1 persoon

1.750 punten: 3 uur privé sauna voor 2 personen

2.500 punten: 3 uur privé sauna met Champagne ontbijt voor 2 personen.

Uw reservering annuleren?

Elke annulatie dient minimaal 3 dagen (72 uren) voor reservatiedatum te gebeuren. Je  kan vervolgens onmiddellijk een andere datum vastleggen binnen de 3 maanden. Er worden geen gelden teruggestort. Bij annulatie van minder dan 2 dagen (48 uren) voor het gereserveerde uur vervalt het betaalde bedrag.

Bij een no-show, dus bij het niet komen opdagen terwijl je een afspraak hebt staan, vervalt het betaalde bedrag.

Reserveer de sauna online of bel ons voor een afspraak