Onze privé sauna in Genk is pure verwennerij

  Prive sauna Jepun in Genk

Een dagje Jepun is een weldaad voor uw lichaam en geest. Deze prive sauna- en wellness, gelegen in Genk, is een luxueus en prachtig op Bali geïnspireerd complex. Alle elementen zijn zodanig vormgegeven en ingericht zodat het lijkt alsof u op een ware minivakantie bent. Neem een verkwikkende duik in het privé zwembad, een heerlijk saunabad en u ervaart direct het ontspannen vakantiegevoel.

Een dag zonder zorgen

Service staat voorop. Alles wat u tijdens uw sauna bezoek nodig heeft ligt al klaar bij Jepun. U hoeft geen badjas, badslippers of handdoeken mee te nemen. Bij aanvang ontvangt u een verfrissend welkomstdrankje en zal ons personeel u uitleg geven over de verschillende faciliteiten.

Deze privé sauna in Genk heeft u helemaal voor zichzelf. Geniet samen met uw gezelschap van een dagje onbezorgd ontspannen in ons verwarmd privézwembad, de Finse sauna, jacuzzi of het stoombad met eucalyptuskruiden. Voor nog meer ontspanning, combineer uw dagje sauna met een compleet arrangement. Mogelijkheden binnen een arrangement zijn beautybehandelingen en massages. Bij Jepun bent u trouwens verzekerd van traditionele Balinese massages. Onze masseurs zijn namelijk in Bali opgeleid om u een echte authentieke ervaring te geven. Bovendien kunt u uw arrangement uitbreiden met een gelaatsbehandeling dat een verzorgend, verkwikkend of juist ontspannend karakter heeft. Met een verfrissend drankje en een lekker hapje sluit u uw dagje ontspanning af. Voldaan gaat u weer richting huis. Laat het dagelijks leven maar weer komen, u kunt er weer tegenaan!

Reserveer nu een van onze arrangementen!

slider-arrangement