Sauna is goed voor uw huid!

sauna-jepun

Regelmatige stoomsauna-sessies doen wonderen voor uw huid; de poriën worden gereinigd en de bloedcirculatie wordt beter.

Eigenlijk biedt de tijd die men doorbrengt in de sauna u een soort van gezichtsbehandeling, maar dan voor het hele lichaam. Vijftien minuten in de stoom opent de poriën, versterkt de transpiratie, verhoogt de doorbloeding en ontgift. Het is goed om regelmatig een saunagang te boeken. Het laat uw huid stralen! De hitte, het transpireren en de circulatie stimuleren de productie van collageen en reinigen en verjongen uw huid intens.

Voordat u de sauna betreedt is het goed om eerst een douche met scrubbeurt te nemen. Blijf ongeveer 15 minuten in de stoom, en daarna nogmaals douchen en scrubben. Hydratatie is zeer belangrijk, zowel in- als uitwendig. Drink veel water en smeer de huid na elke scrub/saunasessie goed in. Belangrijk is om de huid in te smeren als die nog vochtig is. Als u uw huid wilt verbeteren zult u consequent moeten zijn. Slechts één saunasessie heeft nauwelijks effect; bij regelmatig gebruik van de stoomsauna zult u de verbetering in uw huid zeker opmerken. Wacht niet langer en boek meteen een saunasessie van 3 uur maximale ontspanning.