Do’s & don’ts!

Sauna met massages Limburg

Gaat u voor het eerst naar onze privé sauna? Waarschijnlijk heeft u dan een aantal vragen hoe het in zijn werk gaat en wat wel of geen goed idee is.

De do’s voor uw eerste bezoek aan de privé sauna
Het is aan te raden te douchen voor u de sauna cabine betreedt, het is ook belangrijk dat u helemaal droog bent. Het is aangenamer om op een handdoek te liggen. Dit ook om hygiënische redenen.

Pauze inlassen na uw sauna sessie
Koel even af onder met een frisse douche. Geef uw lichaam de mogelijkheid om op temperatuur te komen en uw hartslag wat afneemt. Door het zweten in de sauna verliest u vocht; het is dus belangrijk om voldoende (water) te drinken.

Welke don’ts gelden er voor een privé sauna?
– Badkleding dragen tijdens een sauna sessie is écht geen goed idee. De meeste badkledij zijn van synthetisch materiaal gemaakt en zitten veeleer strak, het hindert de huid te ademen en te zweten. Waarom zou u ook badkledij dragen? De privé sauna is helemaal voor u en uw gezelschap alleen; geen vreemden, lekker relax en genieten!
– Draag ook geen juwelen; door de hitte van de sauna worden de juwelen (té) heet en kunnen ze op uw huid branden, het is ook mogelijk dat juwelen verkleuren door de warmte, het vocht, het zweten, de douche en verzorgingsproducten.
– Nuttig geen zware maaltijd voor uw privé sauna bezoek maar eet een lichte maaltijd.
– Tijdens uw bezoek aan de privé sauna’s kunt u ook lekkere hapjes of knabbeltjes bestellen.
– Ultiem genieten is natuurlijk in combinatie met een glaasje bubbels of een glaasje wijn. Natuurlijk wel in combinatie met voldoende glaasjes water, enkel alcohol drinken is af te raden.

Met bovenstaande tips bent u klaar om volledig te genieten in de privé sauna! Helemaal klaar voor deze beleving reserveer vandaag nog een last minute!