Body Scrubs


De meest fundamentele behandeling van de huid is de reiniging. Uw huid kan op verschillende manieren worden gereinigd. Een scrub voedt de huid, verwijdert dode huidcellen te verwijderen en verzorgd. Jepun biedt een vijftal heerlijke scrub-behandelingen met natuurlijke ingrediënten. Weet u niet welke scrub het beste voor uw huid is? Neem contact op en laat u dan door ons adviseren.

Green Tea Body Scrub

Deze body scrub is gemaakt van een ‘lulur’, lulur is een mengsel van allerlei traditionele Indonesische kruiden. De Javaanse body scrub is een zeer populaire scrub die tegenwoordig wereldwijd wordt gebruikt vanwege haar exotische karakter. Lulur is geel van kleur en bestaat uit tamarind zaden, rijstbloem en sandelwood.

85,00

Spice Boreh Bali pakking

Deze pakking is een traditionele pakking vanuit de dorpen van Bali. Deze behandeling is perfect voor het verzachten van pijn en kwaaltjes. Ook bij koorts en grieptoestanden is dit een ideale behandeling.

Duur: 35 min

50,00

Green Tea Body Scrub

De voordelen van groene thee in veel cosmetica en huidverzorgingsproducten zijn geen geheim. De groene thee scrubs helpen om dode huidcellen voorzichtig te verwijderen die ervoor zorgen dat de huid er dof en levenloos uitziet. 

Het exfoliatieproces helpt ook om de productie van nieuwe huidcellen te genereren voor een stralende ervaring. Groene theebladeren zitten boordevol antioxidanten! Deze antioxidanten kunnen het verouderingsproces van de huid vertragen en hebben aanzienlijke ontstekingsremmende eigenschappen, waardoor het een ideaal ingrediënt is voor mensen met een gevoelige huid. 

Nog een voordeel? Groene thee bevat catechines, dit zijn antibacteriële middelen die acne-veroorzakende bacteriën onderdrukken en hormonale onevenwichtigheden helpen reguleren. 

85,00

Volcanic Body Peeling

Ontgiftende peeling met voedende verzorging.

Duur: 30 min

50,00

Volcanic Mud pakking

De Volcanic Mud pakking is ook wel bekend als ‘the ring of fire’, de naam is te danken aan het feit dat de Indonesische eilandengroep beschikt over meer vulkanen dan waar dan ook ter wereld.Vulkanische modder beschikt over een enorme hoeveelheid aan mineralen zoals magnesium, silicium en selenium, wanneer deze mineralen in contact komen met de huid, helpen deze mineralen de huid te voeden. De modder ontgift en helpt bij het afbreken van cellulitis. Het ganse lichaam kan deze pakking ondergaan.

Duur: 35 min

50,00

Coconut Body Scrub

Bodyscrub met kokos zal je huid zachtjes exfoliëren en hydrateren, waardoor deze glanzend en stralend blijft en zorgt voor een diepe hydratatie, een helderdere huid en een egalere teint.
Kokosmelk scrub, anti-cellulitis scrub, ondersteunt de natuurlijke chemische balans van de huid; verzacht de huid en helpt droogheid en schilfering te verminderen. Het helpt de verschijning van rimpels, slappe huid en ouderdomsvlekken te verminderen. Het biedt ook bescherming tegen de effecten van UV-straling van de zon.

85,00

Avocado Body Scrub

Niets is beter dan natuurlijke ingrediënten om goed voor je huid te zorgen. De avocado is welbekend voor zijn voedende eigenschappen en bevat meer dan twintig vitamines, mineralen en essentiële vetzuren die uiterst doeltreffend zijn tegen huidveroudering en een droge huid.

Zo heeft de avocado niet alleen een verzachtende en hervettende werking, wat hem uitermate geschikt maakt voor de droge en kwetsbare huid, maar dankzij zijn antioxiderende en herstellende eigenschappen vindt ook de rijpere huid wat ze nodig heeft

85,00