Top 3 Goede Voornemens

newyear

Altijd rennen, vliegen en draven? Nooit een moment voor uzelf? Lees snel verder hoe u in 2016 wel aan de nodige ontspanning komt…


Yes, het nieuwe jaar is aangebroken en daarbij komt ook de vraag: “Wat zijn uw goede voornemens?”
Vaak zijn het voornemens die u vorig jaar ook had en na januari nooit meer wat aan gedaan hebt. Zoals de standaard voornemens: stoppen met roken, gezond eten, meer sporten, etc. Gaan we dit ook echt doen?

Go for a healthy life.
Een gezond leven bestaat niet alleen uit gezond eten maar ook hoe u leeft. Uw rust vinden is erg belangrijk. Neem meer tijd voor uzelf in 2016, zodat u zich alleen druk hoeft te maken over de belangrijke zaken in het leven. Volg een yoga cursus en ontdek uw innerlijke rust. Namasté 🙂

Let’s sport!
Na een goede training voelt u zich beter en daarbij maakt u dan stofjes aan die uw leven een stuk aangenamer maken. Ook wordt u minder snel ziek, loopt u minder risico’s op ernstige aandoeningen en wordt u ouder. Wat houdt u eigenlijk tegen om niet elke week één of twee keer een klein uurtje te sporten? Kijk goed waar u van houdt; wilt u met andere mensen in teamverband sporten of bent u toch meer iemand van fitness? Zoek iets wat bij u past, alleen dan houdt u het vol!

Maybe it’s time for relaxing?
Ontspanning is erg belangrijk voor lichaam en geest. Regelmatig gebruik maken van de sauna of een luxe massage werkt ontspannend. Het is vooral leuk uzelf te belonen, zo houdt u de goede voornemens ook beter vol. Verwen uzelf bijvoorbeeld met een beauty en wellness dagje voor twee en geniet van alle luxe. Realiseer de doelen op een manier die u nieuwe energie geeft. Don’t give up! Wat zijn uw goede voornemens?