Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorgingen

Invloeden van buitenaf kunnen ervoor zorgen dat onze huid heel wat te verduren heeft. Om er stralend, jeugdig en verzorgd uit te zien is extra verzorging van uw huid essentieel. Bij Jepun in Genk kunt u terecht voor een luxueuze gelaatsverzorging in een oase van rust. Voor ieder huidtype is er een speciale gelaatsbehandeling. Ook biedt Jepun gelaatsbehandelingen voor mannen.

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en neem contact op om een afspraak te maken voor gelaatsverzorging bij Jepun in Genk.

HSR® Lifting

Nieuwe generatie gezichtslifting voor meer spankracht en elasticiteit. Naar keuze activerend en verlevendigend of ontspannend en verwennend. 90 min. inclusief ultrasone golven.

 

90 min € 125,-

Reversive*** Aanrader!

Intensieve anti-aging verzorging met verwennende massage voor onmiddellijk zichtbare effecten: uw huid krijgt een jeugdige uitstraling, ziet er gladder en strakker uit. Een ontspannend moment met blijvend effect. 100 min. incl. ultrasone golven*

 

100 min € 145,-

Babor Seacreation

Gun uw huid een luxueuze expeditie met zeer werkzame ingrediënten uit de diepe zeeën. Het hoog geconcentreerde serum, aangebracht uit een Tigris-schelp, de exclusieve crème ingemasseerd met warme Obsidian- en koele koraalstenen alsook twee intensief werkzame maskers, toveren een optimum aan uitstraling en jeugdigheid te voorschijn. 120 min. incl. ultrasone golven*

 

120 min € 195,-