Gelaatsbehandelingen

Doctor Babor

Ultieme regenererende verzorging voor zichtbare resultaten. Producten voor de intensieve regeneratie van de huid, speciaal ook voor de voor- en nazorg na plastische chirurgie,
esthetische ingrepen, fruitzuurpeelings alsmede na apparatieve, intensieve treatments.

Bekijk hieronder de verschillende behandelingen en neem contact op om een afspraak te maken voor gelaatsverzorging bij Jepun in Genk.

Repair Cellular

Ultieme regenererende verzorging voor zichtbare resultaten. Producten voor de intensieve regeneratie van de huid, speciaal ook voor de voor- en nazorg na plastische chirurgie, esthetische ingrepen, fruitzuurpeelings alsmede na apparatieve, intensieve treatments.

 

Regenerative Post/ Preparing Treatment 75 min

Lifting Cellular Treatments

Zeer werkzame lifting-producten. Her-modelleren de contouren en liften de huid en reduceren doeltreffend alle tekenen van huidveroudering met zichtbare resultaten.

 

Ultimate Vitamin C Treatment 60 min
Collagen Booster Treatment 75 min
Recontouring Treatment 75 min

Refine Cellular Skin Renewal Treatment

Zeer werkzame, speciale producten voor een gelijkmatigere en verfijndere teint. Verminderen onregelmatigheden zoals hyper pigmentaties, ouderdomsvlekken en doorschijnende vaten; effenen het huidoppervlak en verfijnen de poriën.

 

Anti Couperose Treatment 60 min
Skin Renewel Treatment 75 min
Ultimate A16 Detox Treatment 75 min

Purity Cellular Treatment

Zeer werkzame verzorging bij acute en door stress veroorzaakte huidonzuiverheden. Remt doelgericht bacteriën, reguleert de talg stroom, vermindert huidonzuiverheden.

 

Purity Cellular Treatment 75 min

Tech Cellular

Home Care Devices en producten. Uitvoerig geteste DOCTOR BABOR behandelingen bieden de oplossing voor concrete huidproblemen en zorgen voor optimale resultaten.