Lichaamsverzorgingen

Lichaamsverzorgingen

Jepun in Genk biedt lichaamsbehandelingen met een verzorgend, ontspannend of juist een schoonheid bevorderend karakter. U kunt een compleet verzorgde manicure of pedicure ondergaan. Ook kunt u bij Jepun terecht voor een pakking of een scrub, een echte traktatie voor uw hele lichaam. Tevens is Jepun gespecialiseerd in de enige echte cellulite behandelingen van Babor. Bekijk hieronder de mogelijkheden en neem contact op om een afspraak te maken.

Nails Gelish & Polygel

Omdat kunstnagels vele mensen hun nagels verdunt en broos maakt hebben wij bij Jepun Spa gekozen om te werken met een nieuwe soort lak, namelijk Gelish. Dit is een nagellak die minstens 14 dagen blijft zitten zonder af te schilferen en is mogelijk in verschillende kleuren. Je kan Gelish zowel op je handen als op je voeten laten plaatsen voor langdurig genot van ongeschonden nagels.

 

 

Gelish Kleur: € 40,-
Verwijderen en verzorgen : € 30,-

Manicure voor verzorgde nagels

Bij Jepun Spa kun je genieten van manicure. Knippen, vijlen en  zuiveren van de nagels. De nagels worden geknipt en in vorm gebracht met een vijl. De nagelriemen worden verzorgd met een crème die het makkelijk losmaken en opzuiveren van de nagelriem zal helpen. Hierna krijgen de nagels en nagelriemen een voedende olie en de handen een beschermende crème.
Voor manicure zijn er beperkte dagen en uren mogelijk. Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 15u30.

 

Manicure  € 30,-

 

Pedicures voor verzorgde en pijnloze voeten

Dag in dag uit dragen je voeten jouw volledig lichaam. Ze zien vaak af en krijgen te kampen met huid- en nagelaandoeningen.
Nagels worden geknipt, gevijld en opgezuiverd, gevolgd door het egaliseren van de oppervlakken en het voeden van de huid met een crème.
Voor pedicure zijn er beperkte dagen en uren mogelijk. Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 15u30.
Pedicure  € 45,-