Wat zijn lichaamspakkingen?

Lichaamspakkingen zijn een ware traktatie voor het lichaam en bedoeld om het hele lichaam een opkikker te geven. Ze zorgen voor nieuwe energie en het verstevigen van de huid. Lichaamspakkingen werken effectief en geven een direct voelbaar resultaat.

Door de lichaamspakking worden afvalstoffen afgedreven en mineralen aan de huid toegevoegd. Ze worden al generatie op generatie in Indonesië gebruikt en hebben een geneeskrachtige werking, voeden de huid, ontgiften en helpen bij cellulitis.
Na een lichaamspakking voelt u zich als herboren en voelt de huid zijdezacht aan.

Bij Jepun bieden we twee verschillende lichaamspakkingen aan. De Volvanic Mud pakking en de Spice Boreh Bali pakking. Beide pakkingen hebben hun eigen “eigenschappen”. Nadat u uw keuze heeft gemaakt wordt de pakking aangebracht op uw lichaam en afgedekt door middel van een folie. Hierdoor werkt de pakking beter in op uw huid.

Volcanic Mud pakking

De Volcanic Mud pakking staat ook wel bekend als ‘the ring of fire’. De naam is te danken aan het feit dat de indonesische eilandengroep beschikt over meer vulkanen dan waar ook ter wereld. Vulkanische modder beschikt over een enorme hoeveelheid aan mineralen zoals magnesium, silicium en selenium. Zodra deze mineralen in contact komen met de huid, helpen deze mineralen de huid te voeden. De modder ontgift en helpt bij het afbreken van cellulitis. Het gehele lichaam kan deze pakking ondergaan.

Spice Boreh Bali pakking

De Spice Boreh Bali pakking is een traditionele pakking vanuit de dorpen van Bali. Deze behandeling is perfect voor het verzachten van pijn en kwaaltjes. Ook bij koorts en grieptoestanden is dit een ideale behandeling.