Weg met die wallen!

Jepun- gelaatsbehandeling

Ziet u er moe uit? Misschien heeft u inderdaad wat slechter geslapen of misschien heeft u aanleg voor wallen. U zit in ieder geval waarschijnlijk niet te wachten op al die opmerkingen. Gelukkig zijn er allerlei manieren om wallen te laten verdwijnen. We geven vijf tips voor een wakkere blik.

Tip 1: Komkommerschijfjes
We komen ze ook in films vaak tegen. Vrouwen die net een masker op hun gezicht hebben gesmeerd of die op de bank liggen te ontspannen, met… komkommerschijfjes op hun ogen! Komkommer brengt vocht in de huid en heeft een samentrekkende werking. U hoeft maar 10 minuten even rustig te liggen met de komkommer op de ogen, et voilà, weg zijn de wallen. Het voelt nog lekker fris ook!

Tip 2: Water
U kunt uw wallen ook een minuutje met ijskoud water deppen of met ijskoude lepels koelen. Dat helpt niet bij iedereen, maar bij sommige mensen doet ijskoud water al wonderen!

Tip 3: Masseren rond de ogen
Het masseren van uw wallen is nog een optie. Masseer zachtjes vanaf de neus naar de wang. Zo kunt u overtollig vocht en verdikkingen weg masseren. Druk niet te hard, want dan maakt u het alleen maar erger. Ga er rustig voor zitten en masseer zachtjes de wallen weg.

Tip 4: Jepun gelaatsbehandeling
Jepun kan u ook helpen met een snelle, doelgerichte aanpak. We behandelen de zones rondom uw ogen en geven bij elk bezoek passend advies. We leggen de focus op uw ogen en adviseren zodoende ook over onze natuurlijke beauty producten van Babor die wallen tegengaan. Onze producten bevatten geen chemische ingrediënten en we zoeken precies het product dat bij uw huidtype past. Iedere huid is anders en iedereen heeft daardoor een unieke aanpak nodig. We geven graag advies voor een mooie, frisse look. Bekijk onze verschillende gelaatsbehandelingen en reserveer direct.