top of page
Groep mooie vrouwen

Jepun
Wellness & Beauty in Genk, voor al uw schoonheidsbehandelingen

HUID- EN GELAATSBEHANDELINGEN

Niemand houdt van een snel ouder wordende huid. Draag daarom al van jongs af aan zorg voor uw huid en geniet van de ontspannende gelaatsbehandelingen van Jepun Wellness & Beauty in Genk. Zo bieden we gelaatsbehandelingen helemaal op maat van uw huid.

 
Is het de eerste keer dat u bij ons langskomt? Dan voeren we een huidanalyse uit om na te gaan waar uw huid nood aan heeft. Zo kunt u bij ons langskomen voor een dermaplaning, een pijnloze behandeling waarbij we alle dode huidcellen en donsharen verwijderen. Dit zorgt meteen voor een zachte en gladde huid. Deze behandeling kan eenvoudig worden gecombineerd met andere gelaatsbehandelingen. 

Gelaatsbehandeling
Gewaxte benen

WAXEN EN ONTHAREN

Niets voelt beter dan de gladde, babyzachte aanraking van een pas gewaxte huid. Het is de reden dat u elke 3 tot 6 weken terugkomt. Jepun Wellness & Beauty is expert in het verwijderen van ongewenst lichaams- en gezichtshaar. Niet alleen zijn we gespecialiseerd in het epileren van wenkbrauwen, maar we helpen u graag met het ontharen van onderbenen of volledige benen, uw oksels en bovenlip, en uw bikinilijn. 

Heeft u geen zin om hiervoor telkens langs te moeten komen? Dan is een sessie permanente ontharing iets voor u. Met behulp van laserontharing worden uw haartjes pijnloos vernietigd. Houd er wel rekening mee dat u vijf tot acht sessies nodig hebt voor het beste resultaat. 

PRIJSLIJST
Benen harsen

MEER WETEN OVER ONZE GELAATSBEHANDELINGEN OF WILT U LANGSKOMEN VOOR EEN ONTHARING? 

Maak een afspraak.

bottom of page