top of page
Saunacomplex

Jepun
Wellness & Beauty, uw adres voor een heerlijke ontspannende ervaring in Genk

SAUNA ARRANGEMENTEN

Ontsnap even aan de dagelijkse sleur en kom heerlijk ontspannen bij Jepun Wellness & Beauty in Genk. De warmte van een sauna helpt de spieren ontspannen en spanningen en pijn in het hele lichaam te verlichten. U voelt zich meer ontspannen en uitgerust nadat u klaar bent, en de warmte helpt pijnlijke spieren te verlichten en verbetert uw algehele gezondheid en welzijn. 


De ruimte van onze privésauna is geïnspireerd op Bali, waardoor u zich helemaal in oosterse sferen waant. U kunt onze privésauna huren als arrangement, maar het is ook mogelijk deze te combineren met een massage of gelaatsbehandeling. Tijdens een arrangement maakt u niet alleen gebruik van de sauna, maar ook van de stoomcabine, het zwembad, de verwarmde rustruimte en de doucheruimte. 

Dames in sauna
Hot Stones Massage

MASSAGES

Bent u gestrest en heeft u te kampen met pijnlijke spieren? Denkt u dat er niets anders opzit dan wat pijnstillers te nemen en gewoon door te zetten? Kies er liever voor om regelmatig te ontspannen, bijvoorbeeld door te genieten van een massage. Een massage is een geweldig hulpmiddel voor ontspanning, pijnverlichting, het verlichten van spierspanning en nog veel meer. Jepun Wellness & Beauty biedt verschillende soorten massages. Van deep tissue massages tot aroma therapy massages of zwangerschapsmassages. Daarnaast bieden we sinds kort ook cupping aan, een massagetechniek die veel voordelen biedt bij spier- en gewrichtspijnen. Of bent u op zoek naar een Indische yogamassage? Ook dat kan! Hierbij combineren we een diepe weefselmassage met op yoga gebaseerde stretching en ademwerk. Alles in één.

BODY TREATMENT

Als het gaat om het verzorgen van uw lichaam zijn er meerdere behandelingen die u kunt doen om er het beste uit te halen. Of het nu een saunasessie is of een massage, er zijn zoveel manieren om goed voor uzelf te zorgen. Een body treatment is nog zo’n behandeling die goed is voor uw fysieke welzijn, maar ook voor uw spirituele en mentale welzijn. Simpel gezegd is een lichaamsbehandeling als een gezichtsbehandeling voor uw hele lichaam. Het basisidee is om uw hele lichaam te reinigen, scrubben en hydrateren, niet alleen uw gezichtshuid. Hierdoor voelt uw hele lichaam zachter, gladder en veel meer ontspannen aan dan voorheen.

Wij zijn eveneens begaan met uw mentaal welzijn. Ontbreekt het u aan fut of bent u moedeloos, dan kan u baat hebben bij reiki. Dat is een alternatieve therapie waarbij energiebokkades worden weggewerkt en de energie weer wordt gestimuleerd. Anderzijds bieden wij ook mantrameditatie aan. Via de mondelinge herhaling van mantra’s of door er in gedachten op te focussen komt u met deze meditatietechniek helemaal tot rust.

Lichaamsscrub
Droge sauna

LUXE ONTBIJT ARRANGEMENT

Met twee personen heb je de mogelijkheid om 3 uren gebruik te maken van al onze privé sauna faciliteiten. Linnen zit inbegrepen, je krijgt van ons een badjas, handdoek en badslippers. De prijs is gebasseerd op 2 personen, elke extra persoon is 65 euro.
Je krijgt vast al het water in de mond wanneer je leest wat er op het menu van een luxe-ontbijt staat: verse broodjes, verschillende soorten koffiekoeken, allerhande beleg, een gekookt eitje, yoghurt,… En een fles cava!

Dit sauna arrangement omvat het volgende:

  • Rondleiding in het saunacomplex

  • 3 uren gebruik van alle sauna faciliteiten

Wat u verder kunt verwachten van onze privé sauna:

  • ​Stoomcabine met eucalyptus kruiden

  • Finse sauna met kleurentherapie

  • Privé zwembad (buiten)

  • Privé jacuzzi 39 graden

  • Doucheruimte met regendouches

  • Rustruimte met verwarmde zetels

  • Rustruimte met gashaard en televisie

  • Minibar

Duur arrangement: 3 uur
Prijs op basis van 2 personen.
Van 09.00 tot 12 uur

Ontspannende rugmassage

WILT U MEER WETEN OVER DE VERSCHILLENDE ARRANGEMENTEN BIJ JEPUN WELLNESS & BEAUTY IN GENK. 

Neem contact met ons op.

bottom of page