top of page

HUISREGELS

Onze Huisregels

* Het saunacomplex is volledig rookvrij.
* Het is verplicht gebruik te maken van handdoeken in onze droge sauna en infrarood cabine.
* Het is niet toegestaan producten toe te voegen aan het zwembad, de spa of de sauna.
* Eigen dranken en eten zijn niet toegelaten.
* Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. kinderen dienen steeds onder toezicht van een volwassen te blijven.
* Huisdieren worden niet toegelaten.
* Voor het in gebruik nemen van ons saunacomplex dient u eerst een douche te nemen, ook na elk bezoek aan de droge sauna, de infrarood sauna of het stoombad dient u eerst een douche te nemen alvorens u in de spa of het zwembad gaat.
* Verboden te duiken in het zwembad.
* Na 22:00 uur wordt de stilte aan het zwembad/buitengedeelte van Jepun gerespecteerd.
* Bij het laattijdig verlaten van het privégedeelte, rekenen wij 20 euro per kwartier aan, die wij bij de volgende klant in mindering zullen brengen.
* Jepun wellness kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor ongevallen, lichamelijke of materiele schade, verlies en goederen of foutief gebruik van het saunacomplex en zal dus ook nooit in gebreken kunnen worden gesteld. Jepun spa zal ook niet verplicht zijn in schadevergoeding te betalen.
* Wanneer schade aangebracht wordt aan de door u gehuurde ruimte bent u verplicht de herstelling van deze schade te vergoeden en wanneer de ruimte gesloten moet worden deze reden een schadevergoeding van 500 euro per dag te betalen.
*Annulering dient 72 uur op voorhand te gebeuren en kan enkel via mail (ook als je telefonisch contact hebt opgenomen dien je nog steeds te annuleren via mail (info@jepun.be) telefonisch annuleringen worden niet aanvaard om misverstanden te voorkomen. Er worden geen bedragen teruggestort.
*Indien u uw reservatie wenst te annuleren dan kan dit kosteloos tot 72 uren voor uw reservatie datum. Het betaalde bedrag kan dan opnieuw gebruikt worden voor een andere afspraak of deze kan worden teruggegeven als cadeaubon die 6 maanden geldig is.
*Indien er niet geannuleerd of een 'no show' wordt 100% van het verschuldigd saldo in rekening gebracht.
*Bij een no- show, dus bij het niet komen opdagen terwijl u een afspraak heeft staan, vervalt het betaalde bedrag.
*Elke annulering moet per mail gebeuren. ook als u telefonisch een annulering doet, moet deze nog per mail geannuleerd worden.
*badslippers zijn verplicht.
*Jepun wellness heeft het recht om mensen te weigeren om welke reden dan ook.
*Jepun wellness beperkt zich ertoe de gebruiker parkeervakken en fietsenstallingen ter beschikking te stellen. Jepun wellness is geen bewaarnemer of depositaris en heeft dus ook geen bewaarplicht, hij is evenmin aansprakelijk voor daden van derden. Jepun wellness wijst aansprakelijkheid af uit hoofde en op gronde waarvan ook, voor alle schade ten gevolge van onder meer ongevallen, diefstal of beschadiging zelfs ten dele, die binnen zijn inrichting kan ontstaan.
*Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing. voor geschillen tussen Jepun wellness en onze klanten is de rechtbank van Tongeren bevoegd, tenzij door de wet een andere rechtbank wordt toegewezen.
*Promoties zijn onderling nooit cumuleerbaar, noch in combinatie met last minute aanbiedingen.
*Iedereen die een reservatie maakt bij Jepun wellness & beauty verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels.

 

Etiquette.

1.indien u zwanger bent, menstrueert of gezondheidproblemen heeft, gelieve onze receptioniste hiervan in te lichten. we raden u aan om behandelingen met harde druk of drukpunten te vermijden.

2. Erotische massages of iets in die trant worden niet gegeven in Jepun wellness & beauty.
3.onze massages zijn niet medisch van aard, bij twijfel u eerst contact op te nemen met uw arts.

4.Laattijdige aankomst wordt afgetrokken van de behandelingsduur.
5.We verzoeken u om eventuele juwelen te verwijderen voor de behandeling begint. In de behandelingruimte zijn er juwelenkistjes voorzien. 

6. Om de stilte te behouden verzoeken we de gasten hun gsm uit te schakelen en rustig te praten.
7.Voor elke behandeling bij Jepun voorzien wij u van handdoeken slippers en wegwerp ondergoed.

8. Het management van Jepun welness & beauty kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geldverlies of beschadiging van bezittingen.
9. Geldigheid cadeaubonnen van Jepun zijn 6 maanden geldig.

 

 

Bij voorbaat danken wij u & hopen u snel te zien bij Jepun. Mocht u nog vragen hebben, stel deze dan gerust, u kan in elk geval rekenen op een vriendelijk onthaal en mogelijkheid om alle vragen te stellen omtrent ons aanbod!*

 

bottom of page